Šromkovo receptyŠromkovo recepty

Domácí indyánci

Publikováno 19.01.2011 v 21:17 v kategorii Domácí indyánky, přečteno: 127x

Připrava:
Nejdříve uvaříme cukr na vlas. Na jeden bílek použijeme 30 dkg cukru. Cukr rozpuštění ve vodě dáme vařit. Po 7 minutách vememe dvě vidličky a ponoříme je do cukru tak že dáme o bje vidličky k sobě po tom je vyndáme a gdyš dáme vidličky od sebe tak se musí tvořit s cukru niťky gdyš se nitky dělají tak cukr sundáme s plotny. A zašleháme ho do sněhu z bílků který sme vyšlehali dohromady z moučkovím cukrem. Do tohoto sněhu přišleháme horký cukr vařený na vlas. Potom vememe piškoty a smích z bílků dáme do cukráského pytlíku a nastříkáme ho na piškoty potom je polejeme rozehřátou hořkou čokoládou. Po polití čokolády dáme vychladit do lednice aspoň na 1 hodinu. Po jedné hodině můžeme servírovat.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?