Šromkovo receptyŠromkovo recepty

Francouská šlehačka

Publikováno 19.01.2011 v 21:33 v kategorii Francouská šlehačka, přečteno: 112x

Příprava:
Čerstvou šlehačku dáme vařit opčas promýcháme. V mikrovlné troubje si ohřejeme trochu vody ve skleničce. Do ohřáté vody přímýchame hořké kakao a dáme ho do vody tolik aby s kakaa vznikla hustá kaše. Tuto kaši vmícháme do šlehačky. Aš se šlehačka s kakaem začne vařit tak ji dáme přič ze sporáku. Po vychladnutí dáme do lednice. V lednici ji necháme 4 hodiny. Po 4 hodinách dáme do šlehačky trochu margarýnu například hery a vyšleháme miksérem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?