Šromkovo receptyŠromkovo recepty

Půlnoční tatarák

Publikováno 20.01.2011 v 19:36 v kategorii Půlnoční tatarák, přečteno: 534x

Suroviny (pro 4 osoby). 3 žloutky, lžíce hořčice, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce bazalky nasekané najemno, 3 lžíce kaparů, 2 lžíce petrželky nasekané najemno, 2 šalotky nasekané najemno, 4 malé cibule nasekané najemno, 1 lžíci worcesterské omáčky, 500 g mletého hovězího masa, sůl a pepř Jak na to V misce smícháme žloutky a hořčici, přidané trochu soli a pepře. Za stálého míchání přiléváme olej, až vznikne majonéza. Přidáme všechny ostatní případy kromě masa a důkladně promícháme. Nakonec přidáme maso a pomocí vidličky vše spojíme. Podle chuti dokořeníme. Rozdělíme na talíře ihned podáváme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?